Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

V kopalkah pred parlament

Planet siol.net, 28.06.2013

Poletne radosti, voda, sonce in zabava so ob vročih dekletih kot nalašč za pravi poletni lepotni izbor, ki se v prestolnici odvija to poletje.

bikini

Pred dnevi so prestolnico v družbi društva starodobnikov okupirale lepotičke v kopalkah, finalistke izbora Miss bikini 2013, ki bo vse poletje potekal na enem od ljubljanskih kopališč, kjer bo avgusta tudi finale lepotnega izbora.

"Lani smo Ljubljano obiskale v panoramskem avtobusu, letos pa v sprevodu starodobnih vozil," je povedala organizatorka izbora Suzana Zekovič, ki za to poletje za finalistke tekmovanja pripravlja še skoke s padalom v bikinkah, obisk številnih kulturnih znamenitosti, predvsem pa veliko poletne zabave, kot se za takšen sproščen lepotni izbor tudi spodobi.

"Tokrat smo se odpeljale po središču Ljubljane, ustavile smo se tudi pred slovenskim parlamentom, ljudje so nas veselo pozdravljali, mislim, da bo kar zanimivo do finala, ko se bomo morale boriti ena proti drugi," je povedala ena od tekmovalk, ki tako kot druge računa na dobro uvrstitev. "Sicer so nas spustili samo do vhoda parlamenta, a vseeno, bilo je zabavno," je dodala.V bikinkah pred parlament

Slovenske novice, 26.06.2013

Polfinalistke izbora za miss bikini 2013 so na vroč poletni dan pohajkovale po Ljubljani.

bikini

Začetek poletnih počitnic in včerajšnji dan državnosti so mnogi izkoristili tako, da so si privoščili podaljšan konec tedna, ki so ga v Ljubljani še posebno popestrile polfinalistke izbora za miss bikini Slovenije. Tea, Ines, Laura, Vanja, Anja, Sandra, Adriana, Petra, Nina, Tara-Tanita, Marisa, Janja, Ervina, Teja in štiri Maje so se zbrale na mestni plaži Laguna, kjer so se uredile, pomerile tri pare kopalk in spoznale osnove fotografiranja, nato pa so se v avtomobilih, ki so stari skoraj toliko kot njihovi starši, napotile v središče prestolnice.

Ljudje so ploskali in vpili

Pomanjkljivo oblečene so, pričakovano, požele ogromno zanimanja mimoidočih. Taksisti so trobili, avtobusi so se ustavljali, ljudje so ploskali in vpili. Celo policisti pred parlamentom, kjer so se med drugim ustavila dekleta, so bili več kot zadovoljni ob pogledu na 18 vročih telesc, najpogumnejši se je z njimi celo postavil pred naš objektiv. Po pestrem popoldnevu v središču Ljubljane so se punce vrnile na mestno plažo, kjer so z inštruktorjem salse Alešem plesale dolgo v noč. V Laguni bo tudi naslednja preizkušnja, tokrat bolj rockovsko obarvana, 6. julija bo tam namreč izbor Rock Otočca.Bikinke so pripravljene

Slovenske novice, 21.06.2013

Za najbolj seksi izbor pri nas se poteguje 16 lepotičk.

bikini

Ko je vroče sonce končno pregnalo dolgo zimo, so tudi dekleta odvrgla odvečno garderobo in nase navlekle cunjice, ki več pokažejo, kot skrijejo. Letos poleti bo spet potekal lepotni izbor Miss bikini Slovenije, ki ga bomo tudi v Bulvarju redno spremljali.

Ljubljanska mestna plaža Laguna je dekletom najbolj seksi lepotnega izbora pri nas že odprla vrata, ta vikend pa bo tam še prva uradna predstavitev 16 polfinalistk, ki bodo na prizorišče prispele že danes zgodaj popoldan. Zvečer sledi vroča zabava, a dekleta se ne bodo smela preveč sprostiti, saj jih tudi jutri čaka naporen dan. Dopoldan bodo namreč imele profesionalno fotografiranje, popoldan pa se bodo prvič uradno predstavile strokovni žiriji, medijem in fotografom. Za pokušino ekskluzivno objavljamo fotografijo 16 izbrank, ki nam bodo z vročimi telesci popestrile letošnje poletje.